☆️15ROM pentru plata online, 22ROM pentru plata în numerar la livrare,
Transport gratuit peste 300 lei ☆

Termenii serviciului

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este administrat de Metafami. Metafami vă oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site, ca utilizator, cu condiția să acceptați toate condițiile, liniile directoare și notificările menționate aici.

Vizitați site-ul nostru și cumpărați ceva de la noi. Vă angajați la „Serviciul nostru” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni și condiții”), inclusiv termenii și condițiile suplimentare și liniile directoare menționate. disponibil aici și / sau prin hyperlink. Acești termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului web, inclusiv, dar nu limitat la, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, dealeri și / sau contribuabili la conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului web, sunteți de acord cu acești termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii acestui acord, nu puteți accesa site-ul web sau utiliza serviciile. Dacă acești termeni și condiții generale sunt priviți ca o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești termeni și condiții generale.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul actual sunt, de asemenea, supuse termenilor și condițiilor. Puteți verifica oricând cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor de pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui părți din acești termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea modificărilor înseamnă că acceptați aceste modificări.

Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma de comerț electronic online pe care o putem folosi pentru a ne vinde produsele și serviciile.

SECȚIUNEA 1 - CONDIȚII DE DEPOZITARE ONLINE

Dacă sunteți de acord cu acești termeni și condiții, veți crede că aveți vârsta cel puțin majoritară în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoritară în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul permiteți celor dragi să utilizeze acest site web.
Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți încălca nicio lege (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor) din jurisdicția dvs. în timpul utilizării serviciului.
Nu trebuie să transmiteți viermi, viruși sau coduri rău intenționate.
Orice încălcare sau încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul în orice moment din orice motiv.
Înțelegeți că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transmis necriptat și (a) include transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii în rețea.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să utilizați orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesarea sau contactarea pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul. .
Titlurile utilizate în acest Acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - EXACTITATE, COMPLETITATE ȘI TIMP DE INFORMAȚII

Nu suntem responsabili dacă informațiile furnizate pe acest site web sunt incorecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site web este furnizat numai în scopuri generale de informare și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau anterioare. Încrederea în materialele de pe acest site este pe propria răspundere.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și sunt doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul acestui site în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru web.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a schimba sau întrerupe serviciul (sau părțile sau conținutul acestuia) în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Nu suntem răspunzători față de dvs. sau de orice terță parte pentru modificări, modificări de preț, suspendări sau întreruperi ale serviciului.

SECȚIUNEA 5 - MARFURI SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile numai online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot fi în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că orice culoare de pe monitorul computerului dvs. va fi afișată corect.
Ne rezervăm dreptul, dar nu avem nicio obligație, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile sau prețurile produselor pot fi modificate la discreția noastră în orice moment, fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe produsele în orice moment. Orice ofertă de produse sau servicii de pe acest site este nulă dacă este interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informație sau alt material pe care l-ați cumpărat sau primit va satisface așteptările dvs. sau că erorile din serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - EXACTITATEA INFORMAȚIILOR CONTABILE ȘI A INFORMAȚIILOR CONTABILE

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pe care ni le plasați la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi pe sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi utilizând aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. Dacă facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau interzice comenzile despre care credem că sunt plasate de dealeri, distribuitori sau distribuitori.
Sunteți de acord să furnizați informații complete, corecte și corecte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile făcute în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.
Vă rugăm să consultați politica de returnare pentru mai multe informații.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu avem monitorizare, control sau introducere.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „așa cum este disponibil” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu suntem responsabili pentru utilizarea sau utilizarea instrumentelor opționale ale terților.
Utilizarea instrumentelor opționale oferite pe site este pe propria răspundere și discreție. Trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizați cu termenii și că sunteți de acord că instrumentele sunt furnizate de terți relevanți.
De asemenea, putem oferi noi servicii și / sau funcții pe site-ul web în viitor (inclusiv introducerea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi funcții și / sau servicii sunt, de asemenea, supuse acestor termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 - LINKURI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot conține materiale de la terți.
Link-urile terților de pe acest site web vă pot direcționa către site-urile terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru orice materiale sau site-uri web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.
Nu vom fi răspunzători pentru orice daune sau pierderi legate de cumpărarea sau utilizarea oricăror bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice altă tranzacție efectuată în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a efectua orice tranzacție. Reclamațiile, reclamațiile, preocupările sau întrebările cu privire la produsele terților ar trebui să fie direcționate către terți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI ȘI Feedback

Dacă trimiteți anumite cereri (de exemplu, participări la concurs) la cererea noastră sau fără o cerere din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, sugestii, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv „Comentarii”) sunteți de acord că putem edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice alt fel comentariile pe care ni le trimiteți în orice moment, fără restricții pe un suport. . Suntem și nu suntem obligați (1) să tratăm confidențial comentariile; (2) Plătiți despăgubiri pentru orice observații; sau (3) răspunde la comentarii.
Putem, dar nu suntem obligați, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl determinăm, la propria noastră discreție, care este ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil, sau care este o încălcare intelectuală a proprietății oricărei părți sau Termeni și condiții.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, confidențialitatea sau orice alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord ca comentariile dvs. să nu conțină niciun material defăimător, ilegal, abuziv sau obscen sau să conțină niciun virus de computer sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă identificați sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile dvs. și acuratețea acestora.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea datelor dvs. personale în magazin este supusă reglementărilor noastre privind protecția datelor.

SECȚIUNEA 11 - ERORI ȘI OMISIUNI

Din când în când pot exista informații pe site-ul nostru web sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timp de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă informațiile despre Serviciu sau despre orice site web conex sunt inexacte în orice moment, fără notificare (inclusiv după trimiterea dvs.).
Nu ne angajăm să actualizăm, să schimbăm sau să clarificăm orice informații din Serviciu sau de pe orice site web, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată actualizată sau actualizată nu ar trebui să fie dată așa cum se aplică în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau orice alt site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de orice alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, nu puteți utiliza site-ul web sau oricare dintre conținutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite oricărei alte persoane să desfășoare sau să participe la activități ilegale; (c) încalcă orice reglementare, regulă, lege sau regulament internațional, federal, provincial sau de stat local; (d) încalcă sau încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuire, abuz, insultă, vătămare, defăimare, defăimare, disperare, intimidare sau discriminare pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) furnizează informații false sau înșelătoare; (g) încărcarea sau transmiterea de viruși sau alt cod dăunător care este sau poate fi utilizat într-un mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri web sau a internetului; (h) colectează sau urmărește informațiile personale ale altora; (i) Spam, Phish, Pharm, Pretence, Spider, Creep sau Scratch; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) să compromită sau să ocolească caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, al altor site-uri web sau al internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web asociat, încălcând orice utilizare interzisă. (h) colectează sau urmărește informațiile personale ale altora; (i) Spam, Phish, Pharm, pretext, păianjen, fluaj sau zgârieturi; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) compromite sau eludează caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, al altor site-uri web sau al internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web asociat, încălcând orice utilizare interzisă. (h) colectează sau urmărește informațiile personale ale altora; (i) Spam, Phish, Pharm, Pretence, Spider, Creep sau Scratch; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) compromite sau eludează caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, al altor site-uri web sau al internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web asociat, încălcând orice utilizare interzisă.

SECȚIUNEA 13 - DISCLAIMER; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe termen nelimitat sau îl putem închide în orice moment, fără notificare prealabilă.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza Serviciul este responsabilitatea dvs. exclusivă. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul Serviciului sunt furnizate „așa cum este” și „disponibile” pentru utilizarea dvs. (cu excepția cazului în care ni se spune în mod expres), fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel. În mod implicit, inclusiv orice garanții implicite sau condiții de comercializare, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, termen de valabilitate, titlu și neîncălcare.
Erori sau omisiuni de conținut sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel, care rezultă din utilizarea Serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) încărcat, transmis sau transmis în alt mod prin intermediul Serviciului, chiar dacă facilitatea îi recomandă să facă acest lucru . Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau incidentale, răspunderea noastră în aceste state sau jurisdicții este limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - CONCLUZIE

Obligațiile și obligațiile părților contractante care au fost suportate înainte de data denunțării vor rămâne în vigoare în toate scopurile în momentul încetării prezentului acord.
Acești Termeni de utilizare se aplică numai dacă și până când sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți anula acești termeni și condiții în orice moment, informându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă, în opinia noastră, încălcați sau suspectați orice prevedere sau prevedere a acestor termeni și condiții, putem rezilia prezentul acord în orice moment fără o notificare prealabilă și veți fi răspunzător pentru toate sumele. scadenta inclusiv data incetarii; și / sau poate, ca urmare, să vă refuze accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 15 - ACORD ÎNTOTDEAUNA

Nerespectarea sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie o renunțare la acest drept.
Acești Termeni și condiții, precum și orice reguli de funcționare publicate de noi pe acest site web sau în legătură cu Serviciul, constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea serviciului dvs. Acestea înlocuiesc toate acordurile, comunicările și sugestiile anterioare. sau în timp util, verbal sau în scris, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiunile anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor termeni și condiții nu va fi interpretată în raport cu partea editorială.

SECȚIUNEA 16 - MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI

Puteți verifica oricând cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor de pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui porțiuni din acești Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați în mod regulat site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul sau serviciul nostru după publicarea modificărilor la acești Termeni și Condiții va fi considerat a fi acceptarea dvs. de astfel de modificări.

SECȚIUNEA 17 - INFORMAȚII DE CONTACT

Vă rugăm să ne trimiteți întrebări despre termenii și condițiile generale

contact@uneedlist.com

DREPTUL DE REGLEMENTARE

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă oferim Serviciile sunt reglementate și vor fi interpretate în conformitate cu legile Regatului Unit.

Metafami
+40 31 11 20 147
Frigoriferului, nr. 6, Sibiu, județ: Sibiu, România