☆️15ROM pentru plata online, 22ROM pentru plata în numerar la livrare,
Transport gratuit peste 300 lei ☆

Politica de returnare

Vă rugăm să completați adresa dvs. în toate detaliile, în caz contrar pachetul pe care îl trimiteți dvs. va fi returnat la noi sau vom ignora cererea dumneavoastră de a salva toată lumea de probleme. Notă: Este necesar după expedierea coletului sa ne trimiteți un mail in care sa ne comunicați numărul conenzii receptionate de la noi si apoi returnate, cont IBAN, Nume Prenumele proprietarului si awb-ul cu care ați returnat coletul către noi si compania de curierat.


RETUR

Dacă ați plasat comanda online sau printr-un mesaj de retur lăsat pe Facebook, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la customer@uneedlist.com în care să introduceți numele și prenumele, numărul comenzii dvs., codul (codurile) returnat (e) produsele și adresa de e-mail, compania de curierat de la care ne-ați returnat produsul, AWB pe care l-ați primit de la compania de curierat și contul IBAN împreună cu Numele Prenumele proprietarul acesteia pentru a vă oferi suma asociată produselor.

Pentru a fi returnat, produsul nu trebuie utilizat și trebuie să fie în starea în care a fost primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original și să aibă atașată eticheta originală.


Pentru a restitui banii, avem nevoie de dovada achiziției.

Sfat: pentru comenzile care necesită o rambursare, veți fi informat că se vor aplica unele taxe bancare.

Trimiteți produsele la sediul nostru central (adresa se găsește în partea de jos a paginii). Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, exceptand Posta Romana. Pachetele returnate sunt respinse automat.

 

Nu se acceptă returnări pentru produse de îngrijire personală, produse cosmetice, costume de baie și lenjerie de corp.

Vă rugăm să nu trimiteți produsul înapoi la producător.

Inapoierea banilor (daca se aplica)

De îndată ce produsul este la noi a ajuns la noi și a fost verificat, vă vom trimite un e-mail de primire. Vă vom trimite, de asemenea, o notificare care să precizeze dacă cererea a fost aprobată sau respinsă.

Dacă cererea a fost aprobată, procesul de rambursare va fi inițiat și suma va fi debitată automat pe cardul de credit în termen de 14 zile lucrătoare (weekendul nu este inclus).

Clienții vor achita cel mult o singură dată pentru costurile de transport (inclusiv returnările); Nu vor achita consumatorii pentru returnarea produsului.

Pentru comenzile cu plata la livrare (COD)
Banii vor fi rambursați numai prin transfer bancar în contul pe care l-ați specificat. Numerarul nu poate fi rambursat.
Dacă nu mai doriți și nu doriți să returnați articolele achiziționate, urmați pașii de mai sus pe baza modului în care ați plasat comanda.

Prin finalizarea comenzii, Clientul este de acord că toate datele furnizate comerciantului sunt corecte, complete și adevărate la momentul plasării comenzii la care se face referire în acest document și în comanda emisă.


Livrările se fac în termen de 30 de zile de la plasarea comenzii și pentru produsele în stoc în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Dacă produsul este livrat în termenul de mai sus, uneedlist va notifica clientul prin e-mail în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. Clientul poate anula comanda fără dreptul la despăgubiri.

7.6.1. Clientul uneedlist poate refuza să primească coletul cu produsele achiziționate în baza unui contract sau, dacă este necesar, să returneze produsele în următoarele situații:

- 7.6.1.1. Pachetul este grav deteriorat;

- 7.6.1.2. Produsele au fost livrate / facturate incorect;

- 7.6.1.3. Produsele prezintă defecte de fabricație;

- 7.6.1.4 Produsele nu corespund descrierii.

Clientul trebuie să informeze uneedlist în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor printr-o notificare scrisă (prin e-mail la customer@uneedlist.com) cu privire la intenția sa de a returna produsele achiziționate.

Clientul care a notificat uneedlist în conformitate cu articolul 7.6.1.2 este responsabil de asigurarea returnării produselor pe care le-a trimis în termen de 14 zile calendaristice. În caz contrar, uneedlist va considera plângerea ca neîntemeiată și poate refuza returnarea.

În cazul returnării produsului, cererea va fi făcută în termen de 14 zile calendaristice de la notificarea intenției de retragere din contract, sub rezerva confirmării returnării.

Produsele nu sunt înlocuite / schimbate.

Precizăm faptul că produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original, cu eticheta originală.

Valoarea serviciilor suplimentare plătite de client, inclusiv, dar fără a se limita la transportul produselor, nu se rambursează.

În toate cazurile, clientul suportă costurile pentru returnarea / reexpedierea, cu excepția situațiilor descrise la punctele 7.6.1.1. 7.6.1.2; 7.6.1.3 precum și neconformitatea, în acest caz uneedlist poartă valoarea transportului.

Întârziere sau lipsă de bani (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit banii, contactați din nou banca, deoarece banii ajung până la card pot dura ceva timp.

Daca ati urmat pasii de mai sus si tot nu au intrat banii in cont, contactati-ne pe adresa customer@uneedlist.com.

Înlocuire (dacă este cazul)
Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă doriți să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la adresa customer@uneedlist.com.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor cheltuieli de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, livrarea poate dura ceva timp până când produsul la schimb va ajunge la dvs.

Dacă expediați un articol de peste 300 de lei, luați în considerare utilizarea unui serviciu de urmărire sau achiziționarea unei asigurări de expediere. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.


Adresa de retur: Adresa de retur:

Persona de contact: InOut Trade -ID22

Tel: +40762300344

Adresa: România, Giurgiu, Giurgiu, 080732, Strada Mesteacănului (Sediu Cargus curier)

-----