☆️15ROM pentru plata online, 22ROM pentru plata în numerar la livrare,
Transport gratuit peste 300 lei ☆

Despre noi

Cine suntem noi?

O echipă de oameni tineri, pasionați și vizionari.

uneedlist este o companie mică, dar de ultimă generație dedicată livrării și oferirii celor mai tari gadgeturi pentru băieți într-un singur loc.
Folosim chimie inovatoare cu tehnologie modernă de proiectare pentru a stabili în mod constant standardul pentru jucării, sticlă, electronice, materiale, baterii și accesorii pentru telefon, la vârf de tehnologie.
Lucrăm în permanență pentru a găsi cele mai inovatoare produse, astfel încât să nu trebuiască să petreceți ore întregi cercetându-vă.
Cu misiunea de a oferi cele mai bune produse cu cea mai bună calitate și cel mai bun serviciu pentru clienții noștri. Scopul nostru este de a poziționa uneedlist ca o companie lideră în domeniul serviciilor online. Ai încredere în echipa noastră de experți, astfel încât să fii mereu cu un pas înainte și mereu la curent cu cea mai recentă tehnologie. Alăturați-vă revoluției noastre de produse și provocați în mod constant ceea ce este posibil în viața dvs. și aduceți oameni minunați în întreaga lume.

Viziunea și cultura noastră

Valorile noastre sunt importante pentru noi ca afaceri corecte.

Cel mai bun preț și produse de calitate

După cum știți, unul dintre principalele motive pentru care am încorporat uneedlist este acela de a oferi clienților noștri produse de cea mai bună calitate la cel mai mic preț posibil. Spre deosebire de furnizorii tradiționali, nu avem multe magazine fizice cu chirii mari, salarii și costuri de distribuție. Avem propriul nostru depozit. Nu există agenți implicați în procesul de achiziții publice. Avem departamente interne pentru toate celelalte procese până la expedierea produselor. La urma urmei, putem reduce costurile inutile și preferăm să transmitem acest beneficiu clienților noștri.

Securitatea și confidențialitatea plăților (certificat PayPal și SSL)

Tranzacția dvs. online pe uneedlist este sigură și oferă cel mai înalt nivel de securitate a tranzacțiilor. uneedlist  utilizează tehnologia de criptare SSL pentru a vă proteja informațiile despre card, transferându-le în siguranță prin SSL direct într-un seif electronic securizat pentru procesarea plăților. Folosim PayPal ca cel mai sigur și mai sigur gateway de plată. La uneedlist, nu transmitem în niciun fel datele clienților noștri către terți. Datele pe care le colectăm sunt utilizate pentru procesarea și livrarea comenzilor.

Numele în care poți avea încredere

"Încrederea este adezivul vieții, este cea mai importantă parte a comunicării eficiente. Este principiul de bază care susține toate relațiile" - Stephen Covey. Credem în această filozofie care ne-a alimentat creșterea și ne-a ajutat să câștigăm încrederea clienților noștri din întreaga lume.

Ne mândrim - individual și colectiv - cu calitatea muncii noastre, procesele avansate pe care le folosim, produsele și serviciile pe care le oferim și eficacitatea recunoscută și validată a programului nostru de îmbunătățire continuă. Ne mândrim cu satisfacerea nevoilor clienților selectați înainte de concurența noastră. Ne mândrim cu atingerea și menținerea nivelurilor de profitabilitate financiară care, dincolo de cifre, măsoară valoarea cu care suntem de acord clienții noștri.

Cu o gamă largă de produse de calitate, o echipă de asistență pentru clienți bine instruită, servicii eficiente și rapide, livrare gratuită și la timp, uneedlisteste cu adevărat numele în care puteți avea încredere!


Address: 430-1803, North District, Century Jinyuan, Xishan District, Wuxi City, Jiangsu Province, China

Customers service number: +40 31 11 20 147

Email: customer@uneedlist.com